Didim Tavşan Burnu orman  Kampı

Didim Tavşan Burnu orman  Kampı 

Aydın Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluğunda,  Didim İlçesi sınırları içerisinde yer alan 15,87   Hektar  büyüklüğündeki Tavşan Burnu Tabiat Parkında, ziyaretçilere  günübirlik kullanım amaçlı reaktif faaliyetler,  çadır ve karavanlı konaklama imkanı sunulmaktadır.

Didim Tavşan Burnu orman  Kampı,  Yalı Köy yolunun hemen  altında  bir kamp yeri,  ancak daha çok Plaj ve Piknik yeri  olarak’ta  kullanılmaktadır.

Ailece’de   günü birlik gidip  denize girmek,  gerektiğinde kampta yapıla bilen bir kamp yeri.

Suyun bir  kısmında deniz kestanesi olduğundan suya girilmemesi için  uyarı levhaları konulmuştur, buna rağmen güzel bir plajı ve keyifli bir ortam sunulmaktadır.

Tavşan Burnu orman  Kampı  Plajın, olduğu ortamda  masa ve oturaklarda mevcut, mangal keyfi için bırakılan çöp bidonları bulunmaktadır.

Tuvalet ve duş yerleri bulunmaktadır, aracınız ile giderseniz şayet araç için ücret alınmaktadır. 03.07.2018 tarih itibarıyla 3 kişi bir araç bedeli 12 TL  olarak  ücret alınmaktadır.

Tavşan Burnu orman  Kampında, Çadır kurulma yerleri’de mevcut, ayrıca kampta market hizmetleri’de var,  yani gayet iyi düşünülmüş ve donanımlı bir ortam.

Didim Tavşan Burnu orman  Kampı nerede,  nasıl gidilir

Didim Tavşan Burnu orman  Kampı, Didim Merkez’e 6 Km,  Aydın’a 94 Km, İzmir’e 155 Km, Bodrum’a 116 Km  ve Sökeye 47 Km mesafede bulunmaktadır.

Apollo Tapınağına 5 Km  Altın Kum plajına 10 km uzaklıktadır.

Didimden günü birlik şehir içi araçları ile  veya Didim Söke araçlarıyla’da ulaşım sağlanabilmektedir.

Didim Tavşan Burnu orman  Kampını 360 derece görüntülemek için tıklayın

Didim Tavşan Burnu orman  Kampını 360 derece görüntülemek için tıklayın

S.Das